Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čerstvost potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tištěné senzory pro aktivní a inteligentní obaly
 (Jana Havlíčková)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//kkanpd// | Polygrafie / | Práce na příbuzné téma

Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
 (Denisa Jedruchová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g1v89r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Subsystémy Ambientní inteligence - inteligentní obaly
 (Jindřich Dědek)

2016, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB8332 | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma

Inteligentní obaly pro použití v potravinářství
 (Aneta Hošťálková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grry20// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Trendy v oblasti aktivních a inteligentních obalů
 (Marta Baková)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//llnm9z// | Polygrafie / | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)