Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zinek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
 (Lada Lukšíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Minerální látky ve výživě masného skotu charolais
 (Pavla BÍCOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vb2paj// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Minerální látky v ekologickém chovu zvířat
 (Iveta Šajnarová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zeutv5// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Minerální látky nejen ve výživě sportovce
 (Zuzana Spěšná)

2006, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x7i7h/ | Tělesná výchova a sport / | Práce na příbuzné téma

Minerální výživa u nosnic
 (Milena Bielanová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f12zqe// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Lezecké sporty a výživa
 (Radmil Schneider)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fpn8r/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Validace spektrometrického stanovení hořčíku a vápníku ve vzorcích potravin
 (Petr Jakeš)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//99lk2o// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
 (Barbora Ruffíni)

2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mp05d/ | Archeologie / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)