Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tepelně, opracované, masné, výrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
 (Mária Horečná)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//uijboy// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
 (Nela Tesařová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
 (Markéta Pirunčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
 (Kateřina Kadlecová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
 (Alžběta Vítková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
 (Tereza Chovancová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gix328// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Ivana Novotná)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//me74zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
 (Adéla Krmelová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wu3k58// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Radmila Holčíková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)