Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelně, opracované, masné, výrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
(Mária Horečná)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//uijboy// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
(Nela Tesařová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
(Markéta Pirunčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
(Eliška Knoblochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
(Kateřina Kadlecová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
(Alžběta Vítková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
(Tereza Chovancová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gix328// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Ivana Novotná)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me74zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
(Adéla Krmelová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wu3k58// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Radmila Holčíková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma