Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jelení maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
 (Markéta Piechowiczová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
 (Kateřina LABUDOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vybrané jakostní ukazatele masa zvěře z farmových chovů
 (Šárka PETÁKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0zfcof// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma