Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jetel luční

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Porovnání vytrvalosti a produktivity vybraných odrůd jetele lučního
 (Simona Bendiková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0a4ets// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma

Porovnání vytrvalosti a produktivity vybraných odrůd jetele lučního
 (Simona Bendiková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0a4ets// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma

Vliv podnožové odrůdy na příjem živin a kvalitu u vybrané PIWI odrůdy
 (Lenka Šimoníková)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7b2wr// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vývoj odrůdy André
 (Eliška Štambacherová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12607/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vlivu podnožové odrůdy na novou PIWI odrůdu Savilon
 (Petr Vydařelý)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uuo249// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Komparace stylů vín z odrůdy Chardonnay
 (Daniel Popelínský)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11628/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Odrůdy a technologické postupy výroby cidrů a perry.
 (Sára Malečková)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k0goss// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy ječmene a technologie výroby sladiny na výtěžnost lihu při výrobě whisky
 (Sára Šubrtová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hli8r1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv působení kyslíku při zpracování hroznů odrůdy Sauvignon
 (Roman Zamara)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x8qn12// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
 (Tatiana Usaleva)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)