Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jetel lučníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání vytrvalosti a produktivity vybraných odrůd jetele lučního
(Simona Bendiková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0a4ets// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma
Porovnání vytrvalosti a produktivity vybraných odrůd jetele lučního
(Simona Bendiková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0a4ets// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma
Vliv podnožové odrůdy na příjem živin a kvalitu u vybrané PIWI odrůdy
(Lenka Šimoníková)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7b2wr// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vývoj odrůdy André
(Eliška Štambacherová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12607/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vlivu podnožové odrůdy na novou PIWI odrůdu Savilon
(Petr Vydařelý)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uuo249// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Komparace stylů vín z odrůdy Chardonnay
(Daniel Popelínský)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11628/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Odrůdy a technologické postupy výroby cidrů a perry.
(Sára Malečková)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k0goss// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy ječmene a technologie výroby sladiny na výtěžnost lihu při výrobě whisky
(Sára Šubrtová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hli8r1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv působení kyslíku při zpracování hroznů odrůdy Sauvignon
(Roman Zamara)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x8qn12// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
(Tatiana Usaleva)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma