Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
 (Věra KRPATOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Průběh fermentace mladiny z pohledu čerpání zkvasitelných cukrů kvasničnou kulturou
 (Dagmar Kovaříková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ptxfn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
 (Aneta Náplavová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma