Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bílý jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Fyzikálně-chemické vlastnosti jezerních sedimentů jezera Anonima, ostrov Vega, Antarktida
 (Tomáš Čejka)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rdhwe/ | Geografie a kartografie / Geografie | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu krystalizace heterocyklických látek na fyzikálně chemické vlastnosti pevné fáze
 (Adéla BÁRTOVÁ)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//k4ecyz// | Chemie / Materiálová chemie | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu přípravy a prekurzoru NiO na fyzikálně chemické vlastnosti Ni-NiO-TiO\dindex{2} materiálů
 (Lukáš Záveský)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//v1guu8// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Kováčová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
 (Petr Majar)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lhm7l5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přítomnosti oxidů chromu a niobu na fyzikálně chemické vlastnosti TiO\dindex{2}
 (Jakub Pařízek)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//oo5f7o// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
 (Linda Pechmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
 (Eliška Makrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemické vlastnosti odrůd hrušek v období zrání
 (Kristýna Spurná)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//09ro6u// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemické vlastnosti motorových naft s vysokým obsahem HVO
 (Anna Roudová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//z8kv93// | Technologie pro ochranu životního prostředí / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)