Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bílý jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fyzikálně-chemické vlastnosti jezerních sedimentů jezera Anonima, ostrov Vega, Antarktida
(Tomáš Čejka)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rdhwe/ | Geografie a kartografie / Geografie | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu krystalizace heterocyklických látek na fyzikálně chemické vlastnosti pevné fáze
(Adéla BÁRTOVÁ)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//k4ecyz// | Chemie / Materiálová chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu přípravy a prekurzoru NiO na fyzikálně chemické vlastnosti Ni-NiO-TiO\dindex{2} materiálů
(Lukáš Záveský)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//v1guu8// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Kováčová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
(Petr Majar)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhm7l5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přítomnosti oxidů chromu a niobu na fyzikálně chemické vlastnosti TiO\dindex{2}
(Jakub Pařízek)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//oo5f7o// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
(Linda Pechmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické vlastnosti odrůd hrušek v období zrání
(Kristýna Spurná)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//09ro6u// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické vlastnosti motorových naft s vysokým obsahem HVO
(Anna Roudová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//z8kv93// | Technologie pro ochranu životního prostředí / | Práce na příbuzné téma