Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti kečupu
(Vendula Mejzlíková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//og7xgm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití reologických modelů v potravinářství
(Martin Dlabač)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vdzbhz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Měření tokových křivek plastických maziv
(Josef Dobeš)2010, Bakalářská práce, Fakulta strojní / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/81522 | Strojírenství / Hydraulické a pneumatické stroje a zařízení | Práce na příbuzné téma
Elongational viscosity of polymer melts and its utilisation for plastics technologies optimisation
(Rostislav Vilém)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wyl9sz// | Inženýrství polymerů / | Práce na příbuzné téma