Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ProbiotikumKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv/DP_-_Stanoven_vlkniny_a_pektinu_v_komernch_vzorcch_vlknin.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma