Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

karotenoidy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Karotenoidy v potravinách - biochemie karotenoidů, výskyt v potravinách, možnosti stanovení
 (Lucie Šilhová)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//km6hvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Estery karotenoidů v potravinách a potravinových doplňcích
 (Anna MICHALČÍKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hlzkry// | Biologie / Biomedicínská laboratorní technika | Práce na příbuzné téma

Monitoring karotenoidů v potravinách
 (Veronika Hynštová)

2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//76wjvb// | Chemie / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
 (Jitka Gajárková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cg3r0// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení karotenoidů v potravinách
 (Jitka BŘEZNICKÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n2s1lk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zdroje vitaminu A v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
 (Jakub LHOTA)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4i8vv// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Přírodní barviva a jejich aplikace v potravinách
 (Michaela Výletová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qmn4ij// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vývoj a validace metody stanovení karotenoidů v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marie Jouklová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//aopiou// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Karotenoidy v potravinách - biochemie karotenoidů, výskyt v potravinách, možnosti stanovení
 (Lucie Šilhová)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//km6hvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidační aktivity luteinu
 (Nikola STRAČÁNKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//xt1x0a// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)