Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Rýžová moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
(Monika Augustová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//50o3mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
(Monika Augustová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2yzjeu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Aneta BRABENCOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//z1e7kq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
(Monika Augustová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//50o3mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
(Pavel Křupka)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0pl4rq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
(Petra DVOŘÁKOVÁ)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma