Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PS KarkulkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Functional characterization of the insulin signaling pathway in the hard tick Ixodes ricinus
(Tereza KOZELKOVÁ)2024, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rd7jmw// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Chuťové preference králíků při krmení obilovin s různou barvou obilky
(Jakub Novotný)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k16qub// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
(Václav Maťátko)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s9wk9t// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Kvalita zrna barevné pšenice
(Jiří Hamáček)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dpm4f1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Anthokyany pšenic s barevným zrnem
(Marie Eliášová)2021, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2fvs37// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Obsah celkových anthokyanů po kulinárních úpravách pšenic s barevným zrnem
(Klára Podlipná)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cvcazu// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
(Karolína Cháberová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//omu11u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv hnojení na obsah karotenoidů v pšenicích s barevným zrnem
(Adam Kos)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ll5afp// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
(Beatrice Giampaglia)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cgfku9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv zařazení žitných otrub do krmné směsi vykrmovaných králíků na růst, příjem krmiva, konverzi živin a kvalitu jatečného těla
(Martina Hozáková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//380czx// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma