Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Kľúčové slová

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
 (Róbert Adámik)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zavedení metody FMEA jako nástroje pro řízení rizik ve společnosti Obzor v.d.
 (Ivana Švorčíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t6iam5// | Systémové inženýrství a informatika / Průmyslové inženýrství | Práce na příbuzné téma

Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
 (Róbert Adámik)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma