Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Mystery shopping

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Marketingový výzkum a jeho konkrétní použití ve zvoleném podnikatelském subjektu
 (Petr Suda)

2009, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/i7w5r/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
 (Barbora Pobořilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
 (Denisa Jarošová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tzmdo/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
 (Alina Koltykova)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
 (Ekaterina Artiukhova)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l6q8s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hodnocení spokojenosti zákazníků restaurace U Bazalů v Lechovicích
 (Zdeňka Budínová)

2016, Bakalářská práce, Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.

http://theses.cz/id/1b8zhd/ | Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb | Práce na příbuzné téma

Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
 (Klára Prouzová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/hviam/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Monitoring a hodnocení spokojenosti zákazníků v prostředí restaurace rodinného typu.
 (Tomáš Rybka)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//h7suyi// | Ekonomika a management / Podnikání | Práce na příbuzné téma

Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii
 (Tereza Benetková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/nuscw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)