Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

infračervená, spektrometrie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Vliv přídavku vybraných karagenanů na titrační kyselost fermentovaných mléčných výrobků
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ygcp7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
 (Libor Průša)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
 (Renáta Lovasová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
 (Libor Průša)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
 (Libor Průša)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Palmový tuk
 (Michaela Krupková)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/h16or/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Kokosový tuk
 (Izabela Vojsovičová)

2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sk4hg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
 (Martina Nejedlíková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
 (Simona Pešková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vk16na// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
 (Martina Otáhalová)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/q9a4t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)