Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
infračervená, spektrometrieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku vybraných karagenanů na titrační kyselost fermentovaných mléčných výrobků
(Lenka NENUTILOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1ygcp7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
(Libor Průša)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
(Renáta Lovasová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
(Libor Průša)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
(Libor Průša)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Palmový tuk
(Michaela Krupková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h16or/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Kokosový tuk
(Izabela Vojsovičová)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sk4hg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
(Martina Nejedlíková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
(Simona Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vk16na// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
(Martina Otáhalová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q9a4t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma