Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
laktózaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Lukáš Navrátil)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pwhpc// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
(Denisa Vanišová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
(Alexandra Costiucova)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba a hodnocení fermentovaných mléčných výrobků
(Zahraa Jasimová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//lb0bn4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
(Hedvika BÁRTOVÁ)2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ka40ka// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma