Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

laktóza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
 (Ondřej Černý)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
 (Kamil Šín)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
 (Magdaléna Zvonková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidační aktivity ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Lukáš Navrátil)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pwhpc// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
 (Denisa Vanišová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
 (Alexandra Costiucova)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba a hodnocení fermentovaných mléčných výrobků
 (Zahraa Jasimová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//lb0bn4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
 (Hedvika BÁRTOVÁ)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ka40ka// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)