Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vody na lidský organismus
(Tomáš Němec)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/odo2p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
(Jana CHROMÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//61e1eh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vláknina a její vliv na lidský organismus
(Kamila BLAHŮŠKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8pb8he// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Mykotoxiny a jejich vliv na lidský organismus
(Andrea BARTOŠOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j331hh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Gastronomie a zdravý životní styl
(Zdeněk ELFMARK)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99qw4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Význam piva v gastronomii a lázeňství
(Kristýna Zmatlíková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12173/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Význam piva v gastronomii a lázeňství
(Kristýna Zmatlíková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12173/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství
(Jana Susková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7930/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma