Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
 (Nela KOPEČNÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
 (Monika Švandová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kjqg7z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
 (Veronika Parkanová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality kysaných mléčných výrobků z tržní sítě
 (Ludmila Matalová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ehkfna// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu sušiny na profil těkavých látek vybraných kysaných mléčných výrobků
 (Jakub Kirchdorfer)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//m3oxwy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Metody měření viskozity kysaných mléčných výrobků
 (Roman Šebela)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emrz2c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroflóra kysaných mléčných výrobků.
 (Tomáš Horňák)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ct55s2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
 (Libor Průša)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Anton Miroshnichenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
 (Denisa Staňková)

2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lz7d1/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)