Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zivocisne potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
 (Aneta Slavíková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
 (Hong Phuong Luongová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Netradiční potraviny živočišného původu
 (Marie Klanicová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3roijv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Potraviny bohaté na antioxidanty
 (Erika Zárubová)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Netradiční potraviny ve výživě člověka
 (Barbora KREJČIŘÍKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xwdqe1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Potraviny jako zdroj fluoru ve výživě.
 (Jitka MICHÁLKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b4nacs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
 (Petra Parůžková)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Identifikace DNA rostlinných a živočišných druhů v potravinách použitím polymerázové řetězové reakce
 (Jiří Šmíd)

2015, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bzywrl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných látek v potravinách živočišného původu na rozvoj civilizačních chorob
 (Jana ZÁHORKOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ie8zsa// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Dopady živočišné produkce na klimatickou změnu
 (Klára SASOVÁ)

2021, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//fyj8rz// | Ekologie a ochrana prostředí / Revitalizace krajiny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)