Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Hydroxyskořicové kyseliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
 (Michaela Hanzlíková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
 (Jan Šťastný)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sjbbcu// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
 (Pavlína Hanáková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
 (Pavlína Hanáková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
 (Michaela Hanzlíková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
 (Michaela Jurčáková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
 (Lenka Rybová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení a jejich podíl na kvalitě mléčných výrobků
 (Barbora Palkovská)

2014, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/103487 | Nerostné suroviny / Environmentální biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)