Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trvanlive fermentovane masne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
 (Michaela Nerádová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Monika Bělašková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Jan BEDRNÍČEK)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8lb7an// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
 (Milada Vašíčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Zdeněk Pavlík)

2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ecw98t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
 (Adéla Krmelová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6u6fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
 (Rudolf TÁBOR)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sivd2s// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma