Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trvanlive fermentovane masne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
(Michaela Nerádová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Monika Bělašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Jan BEDRNÍČEK)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8lb7an// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
(Milada Vašíčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Zdeněk Pavlík)2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ecw98t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
(Adéla Krmelová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6u6fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
(Rudolf TÁBOR)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sivd2s// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma