Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
 (Radka Smržová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6463/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomie v Pardubickém kraji
 (Soňa Sedláčková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6ibbjf// | Sociologie / Sociální antropologie | Práce na příbuzné téma

Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
 (Adéla Staňková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13678/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa
 (Linda Králová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14586/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
 (Elizaveta Kuznetsova)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a technologie italské gastronomie
 (Alena OVČAČÍKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8fem2q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Gastronomie a zdravý životní styl
 (Zdeněk ELFMARK)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//99qw4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

VEGETARIÁNSKÁ GASTRONOMIE
 (Anastasia Pushkina)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//uydiny// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Využití gastronomických trendů v restauračním menu
 (Jiřina Macková)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
 (Anna Zapletalová)

2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/nj5bp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)