Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stanice metra

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanice metra a jejich potenciál pro rozvoj přilehlého území (na příkladu hl. m. Prahy)
 (Jindra Hovorková)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/cqo0k/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma

Modelování výstavby stanic metra metodou PBA
 (Dongyang Geng)

2020, Disertační práce, Fakulta stavební / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/142782 | Stavební inženýrství / Geotechnika | Práce na příbuzné téma

Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C
 (Aneta Trkalová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14484/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nový přestupní terminál pro stanici pražského metra Veleslavin
 (Jaromír Prouza)

2015, Bakalářská práce, Dopravní fakulta Jana Pernera / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//jnktmo// | Dopravní technologie a spoje / Technologie a řízení dopravy: Technologie a řízení dopravních systémů | Práce na příbuzné téma

Plánovaná NAD při přerušení provozu metra v úseku Pražského povstání - Florenc
 (Jitka Marková)

2019, Bakalářská práce, Dopravní fakulta Jana Pernera / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ziwo1o// | Dopravní technologie a spoje / Technologie a řízení dopravy: Technologie a řízení dopravních systémů | Práce na příbuzné téma

Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C
 (Aneta Trkalová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14484/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C
 (Aneta Trkalová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14484/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra „A“
 (Martin Dvořák)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15310/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C
 (Aneta Trkalová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14484/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma