Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomický zážitek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
 (Daniel Veselý)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
 (Ekaterina Artiukhova)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l6q8s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
 (Daniel Veselý)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
 (Daniel Veselý)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
 (Daniel Veselý)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
 (Abdelreheem Shamekh)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/rg13p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
 (David Janáček)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
 (Kateryna Siednieva)

2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
 (Daniel Veselý)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
 (Daniel Veselý)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)