Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Use of tea extracts in the production of meat products
 (Aliaksandra Kharoshka)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
 (Julie Remencová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Masné výrobky ve výživě dospělých
 (Jana JÁNOŠKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//fw2ar9// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Alternativní masné výrobky
 (Kateřina Cahelová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d6gq6i// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
 (Tereza Zelinková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
 (Anna Cihlářová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1hyiyz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Maso ve výuce gastronomie
 (Michaela Bednaříková)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
 (Rudolf Gábor)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/ydx2v/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)