Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Use of tea extracts in the production of meat products
(Aliaksandra Kharoshka)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
(Julie Remencová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Masné výrobky ve výživě dospělých
(Jana JÁNOŠKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fw2ar9// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Alternativní masné výrobky
(Kateřina Cahelová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d6gq6i// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
(Tereza Zelinková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
(Anna Cihlářová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1hyiyz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Maso ve výuce gastronomie
(Michaela Bednaříková)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
(Rudolf Gábor)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/ydx2v/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma