Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane masne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
(Tereza VECKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
(Lucie KOSTŘICOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
(Radek HOLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
(Kateřina Zelinková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
(Jakub Riemel)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
(Veronika Kučabová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
(Marika Lhotská)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma