Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentovane masne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
 (Tereza VECKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
 (Lucie KOSTŘICOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
 (Kateřina Zelinková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
 (Jakub Riemel)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
 (Veronika Kučabová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Antonín Illík)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
 (Dagmar Bábková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
 (Marika Lhotská)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)