Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kuchyně

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
1. Teoretická část:\nl{} Fakt a fikce v dokumentární fotografii 2. Praktická část: a) Magdalena Dobromila Rettigová - kuchařka b) Volný soubor - Zbytky
 (Jitka TILY)

2013, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2pm4vs// | Výtvarná umění / Multimedia a design - Reklamní fotografie | Práce na příbuzné téma

Biedermeier a Magdaléna Dobromila Rettigová
 (Petra TUREČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//bxderz// | Specializace v pedagogice / Český jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Proměny dívčí normativní literatury 19. století se zaměřením na tvorbu Magdaleny Dobromily Rettigové, Sofie Podlipské a Elišky Krásnohorské
 (Martina LIGURSKÁ)

2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//y9xjbn// | Humanitní studia / Česká filologie - Mediální studia | Práce na příbuzné téma

Literární dílo Magdaleny Dobromily Rettigové v literární kultuře 20. století
 (Zuzana Krivošová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//pw4vcy// | Historické vědy / Historicko-literární studia: Historicko-literární | Práce na příbuzné téma

Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
 (Lenka ŠEDIVÁ)

2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Konvence žánru kuchařské knihy a jejich překračování v současné české knižní produkci
 (Nikola VRÁNOVÁ)

2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//qalqpe// | Ediční a nakladatelská praxe / | Práce na příbuzné téma

Pokrmy na talíři všedním i svátečním, za krize i míru, aneb proměny gastronomie mezi lety 1900-1938 v českých kuchařských knihách
 (Vendula Cilečková)

2020, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mh1rgz// | Historické vědy / Kulturní dějiny: Gender history | Práce na příbuzné téma

Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
 (Lenka ŠEDIVÁ)

2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Brněnský alumnát v kontextu národního obrození na Moravě
 (Lenka KLAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Cyrilometodějská teologická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//h9hw4o// | Teologie / Teologické nauky | Práce na příbuzné téma

Česká národní knihovna a čítárna v Belé Crkvi mezi dvěma světovými válkami
 (Pavel Jonák)

2019, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1mzkjk// | Historické vědy / Kulturní dějiny: Dějiny literární kultury | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)