Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronómia

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Unikátny gastronomický koncept
 (Martin Hučko)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14871/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Ojedinělý gastronomický koncept
 (Klára Marešová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l59d2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Ojedinělý gastronomický koncept
 (Jaroslava Gopaul)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5364/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
 (Petr Müller)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Koncept gastronomického provozu
 (Martina Kindl)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13101/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
 (Michaela Kašparová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
 (Karel Řezníček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
 (Adéla Rieszová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/xd8uw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
 (Monika Botťánková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/p3l0s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
 (Monika Botťánková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/p3l0s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)