Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
NIR spektrometrieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití NIR spektrometrie k hodnocení kvality mlékárenských výrobků.
(Adéla Krumplová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yijw1l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu formaldehydu v dřevotřískových a dřevovláknitých deskách pomocí NIR spektrometrie
(Tereza Adamová)2016, Diplomová práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4sxcit// | Dřevařské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití NIR spektrometrie k hodnocení kvality mlékárenských výrobků.
(Adéla Krumplová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yijw1l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu silic pomocí infračervené (FT-NIR) spektroskopie
(Eva Sedlaříková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vkt71z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
(Alena Formáčková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
(Barbora Melicharová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0oxfze// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
(Kamila Nováková)2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ffe0ip// | Chov zvířat a potravinařství v tropech a subtropech / | Práce na příbuzné téma