Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fazole

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
 (Lucie Minaříková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1pq1hy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
 (Viktorie PAVLÁTOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//th19ni// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
 (Lucie Minaříková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1pq1hy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
 (Lucie Minaříková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1pq1hy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení na antioxidační aktivitu a obsah fenolických látek ve vybraných druzích fazolí
 (Martina FALTÝNKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx5kpi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma