Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fazoleKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Efektivní bachorová degradovatelnost neutrálně detergentní vlákniny u přežvýkavců
(Ondřej KOUKOL)2009, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e7of3x// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Martina Hozová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Martina Hozová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce.
(Irena Zamcová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//newgm6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Martina Hozová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma