Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fazole

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Efektivní bachorová degradovatelnost neutrálně detergentní vlákniny u přežvýkavců
 (Ondřej KOUKOL)

2009, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//e7of3x// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce.
 (Irena Zamcová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//newgm6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma