Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

conventional food

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
 (Natália Vargová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sú biopotraviny zdravšie?
 (Lada Brenkusová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Customer motivations in the purchase of organic food
 (Tamara Savelyeva)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11166/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma