Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
conventional foodKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
(Natália Vargová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sú biopotraviny zdravšie?
(Lada Brenkusová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Customer motivations in the purchase of organic food
(Tamara Savelyeva)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11166/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma