Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

ovocne stavy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Kombinovaný nápoj na bázi vína a ovocné šťávy
 (Romana Štýblová)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//l3naki// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice
 (Jaroslav Samek)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zuq2bv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Ovocné a zeleninové nápoje a jejich biologicky aktivní látky
 (Marcela Paličková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jlkmtf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Zhodnocení zdravotního stavu alejí ovocných stromů a historických soliterů v NP Podyjí
 (Jiří Kuchař)

2017, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//g9a69d// | Arboristika / | Theses on a related topic

Ovocné dřeviny v ochraně krajinného rázu a rozvoji venkova
 (Jakub Neumann)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k2jyra// | Zahradní a krajinářská architektura / | Theses on a related topic

Srovnání stavu vybraných extenzivních ovocných sadů dle různého stáří od obnovy
 (Tomáš Klíma)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h65yno// | Krajinné inženýrství / | Theses on a related topic

Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Jan Vlach)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//whrp53// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
 (Vít Melichar)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12987/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)