Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Denis Mizler)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Tereza Hronová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
(Lucie Beranová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Multiplatformní mobilní aplikace pro darování hotových pokrmů z gastro podniků lidem v nouzi
(Jakub Timko)2023, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bcq1k/ | Softwarové inženýrství / Návrh a vývoj softwarových systémů | Práce na příbuzné téma
Didaktický materiál do hodin „Příprava pokrmů“ na Praktické škole dvouleté
(Romana Osinková)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hb2c0/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství speciální pedagogiky se zaměřením na odborné vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Trendy v přípravě pokrmů
(Barbora Kramná)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Trendy v přípravě pokrmů
(Barbora Kramná)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
(Petr Cristian Vrzák)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Práce na příbuzné téma
Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
(Kristýna Pavlíková)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma