Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pokrm

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Denis Mizler)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Tereza Hronová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
 (Lucie Beranová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Multiplatformní mobilní aplikace pro darování hotových pokrmů z gastro podniků lidem v nouzi
 (Jakub Timko)

2023, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bcq1k/ | Softwarové inženýrství / Návrh a vývoj softwarových systémů | Práce na příbuzné téma

Didaktický materiál do hodin „Příprava pokrmů“ na Praktické škole dvouleté
 (Romana Osinková)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hb2c0/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství speciální pedagogiky se zaměřením na odborné vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
 (Petr Cristian Vrzák)

2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Práce na příbuzné téma

Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
 (Kristýna Pavlíková)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)