Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvasinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu
(Vendula KUBÍKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2jlf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu
(Vendula KUBÍKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2jlf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití odpadních kvasnic jako aditiva pro potravinářský a krmivářský průmysl
(Jiří Bahenský)2015, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4dwi4p// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb | Práce na příbuzné téma
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
(Eva Vontrobová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Studium probiotických bakterií mléčného kvašení produkujících antimikrobiální látky
(Kristýna Turková)2014, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4v1cj7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
(Jana Konečná)2018, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bi9job// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení
(Filip Zavadil)2012, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k7rv7o// | Obchod a podnikání s technikou / | Práce na příbuzné téma
Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
(Polina Gorodkova)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma