Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Podnikatelský konceptKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský koncept české lidové hospody
(Martin Mayer)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14886/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský koncept české lidové hospody
(Martin Mayer)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14886/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský koncept české lidové hospody
(Martin Mayer)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14886/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský koncept české lidové hospody
(Martin Mayer)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14886/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
(Peter Mokrý)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vizuální identita PiTy BEER
(Tereza Matoušková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
• http://theses.cz/id//nxwdrg// | Vizuální a literární umění / Vizuální tvorba | Práce na příbuzné téma
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
(Anastasia Boldyreva)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/alp5u/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma