Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dehydratace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Príprava magnetických plnív s vlastnosťami na mieru pre polymérne kompozity a suspenzie
 (Zuzana KOŽÁKOVÁ)

2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6qt9x/DOCTORAL_THESIS_Kozakova.pdf/ | Chemie a technologie materiálů / Technologie makromolekulárních látek | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Netradiční masné výrobky
 (Monika Sedláková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yzwd27/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití metody Sous vide pro přípravu masa
 (Dominika Tamaši)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
 (Róbert Adámik)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)