Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tradice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
 (Lucie Beranová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
 (Dominika Baranová)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Denis Mizler)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Tereza Hronová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
 (Lenka Zagrapanová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční britská kuchyně - Analýza nominální fráze
 (David DOROTÍK)

2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//h4unwk// | Filologie / Angličtina se zaměřením na aplikovanou ekonomii | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
 (Michaela Kašparová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
 (Lucie Beranová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
 (Lucie Beranová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma