Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
 (Klára Culková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
 (Klára Culková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
 (Natália Vargová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Problematika produkce a prodeje bioproduktů z vybrané farmy hospodařící v ekologickém režimu
 (Lucie Swiatková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//m70k1l// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma