Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

HPLC stanovení organických sloučenin obsahujících aminovou skupinu jako indikátorů stárnutí potravin
 (Tomáš Rozman)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/iirzk/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC
 (Vanda MALÁROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lut7hu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma