Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

taveny syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Tavený sýr jako funkční potravina
 (Jakub Přikryl)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
 (Simona Maděrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Ondřej Holas)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5atf4l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii
 (Lada Řiháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rorsbd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
 (Petr ŽÍLA)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
 (Lucie Beníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
 (Marie Kudrnáčová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie tavených sýrů
 (Ludmila Košarišťanová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)