Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zeleny jecmen.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Ječmen jako funkční potravina
 (František NERAD)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7t46ld// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".
 (Pavel OPOLZER)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//blt2e1// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
 (Magdaléna DARDOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d5a3dw// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů
 (Tomáš MINARČÍK)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3sgvsi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice
 (Jaroslav Samek)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zuq2bv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stabilita šťávy zeleného ječmene pomocí silic vybraných rostlinných druhů
 (Jana Juříčková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dmgq6g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
 (Jana Juříčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita zeleného ječmene
 (Veronika LORENCOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Netradiční způsoby využití ječmene
 (Kateřina Hrozová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ag1x8w// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Zelené potraviny
 (Kateřina Víchová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//htx2is// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)