Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
yogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
(Beatrice Sella)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Econometric Models and Methods in Marketing
(Tsend-Ayush Ganbaatar)2016, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fc0qd/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (angl.) | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Barbora Kužmová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Chování spotřebitele na trhu s jogurty v Jihomoravském kraji
(Pavla Hlaváčková)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u9jntx// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Barbora Kužmová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
(Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů
(Helena SLANINOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hk64vw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
(Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma