Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

podnikatelský záměr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu
 (Veronika Blahušová)

2024, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y8wubd// | Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

PODNIKATELSKÝ PLÁN NA ZALOŽENÍ CUKRÁRNY
 (Dita Šindlerová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/2lwc3z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení cukrárny
 (Veronika Skutecká)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/v6ugmd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Cukrářská výroba jako součást rodinného bydlení
 (Renata Kafková)

2012, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//kccmb5// | Stavební inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Komparace učebních oborů cukrář - výroba a cukrářské práce
 (Eva Drlíková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zhjfg/ | Speciální pedagogika / | Práce na příbuzné téma

Metodická a odborná příprava závěrečných zkoušek učebního oboru cukrář-výroba a cukrářské práce
 (Veronika Jelínková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w3gvh/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
 (Linda Faicová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/httqk/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě
 (Dana Strouhalová)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vst1f/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Návrh automatu na olemování polotovarů pro výrobu cukrářských špiček
 (Martin Pešava)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//jxn2uo// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)