Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mikroorganismy v potravinach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách
 (Annemarie Svozilová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3yp1ft// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace a analýza DNA se zaměřením na mikroorganismy důležité v potravinářství
 (Michaela Čutová)

2019, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zk523f// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
 (Bára Bažantová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
 (Lucie Kroutilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití systému ? Biolog ? pro identifikaci mikroorganismů vyskytujících se v potravinách
 (Veronika MICHNÁ)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//j8do54// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy významné v technologii výroby piva
 (Zbyněk Zemánek)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//maqq3h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Problematika legislativy v oblasti pathogenních mikroorganismů v potravinách
 (Anna TOMANCOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//au1czd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
 (Jarmila Šuláková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Významné patogeny v potravinách
 (Jana Benešová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ekrc63// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

VYUŽITÍ KOMPLEXNÍCH EXTRAKTŮ Z ROSTLIN A MIKROORGANISMŮ V POTRAVINÁŘSTVÍ A KOSMETICE
 (Renata Uhlířová)

2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4sf8wi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)