Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Ovocné destiláty a likéry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
 (David Kejř)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
 (Ilona KOLLÁROVÁ)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
 (Martin Kulheim)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ufcebz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
 (Vít Melichar)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12987/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Příprava a hodnocení odrůdových destilátů z hroznů.
 (Fabián Šimek)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//moo4i3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
 (František Szilvási)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
 (Martin Šteidl)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnotenie vínnych destilátov
 (Orsolya Jávorka)

2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//35r6g4// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
 (David Kejř)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
 (David Kejř)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)