Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
změna klimatuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The impact of population growth on food security in Ghana: A case study of the Greater Accra Region
(Lydia Adarkwah-Pepra)2021, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uipenx// | International Territorial Studies / | Práce na příbuzné téma
Analysis of Food Security and Livelihoods in Cameroon
(Amah George Nnam)2021, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//odvzlr// | International Territorial Studies / | Práce na příbuzné téma
Hmyzí produkty jako surovina pro výrobu potravin
(Veronika Božena Hendrychová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ufaoqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
(Jakub Vybíral)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití odpadových surovin při výrobě potravin rostlinného původu
(Radim Zámečník)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef4o76// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních olejů při výrobě potravin
(Jana Kalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//41h2ic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace tepelných procesů při výrobě potravin
(Adéla Švihlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3tr9di// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin
(Barbora Černá)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v8n2ge// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití bakteriofágů při výrobě potravin
(Kateryna Miasnikova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fek61c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza kvality vybraných produktů ve výrobě potravin
(Barbora Vahalová)2021, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/143256 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma