Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
škrobKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
(Marcela PINĎÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
(Andrea BORUTOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ms6isy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta
(Pavlína PEČIVOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3hsjuj// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
(Adéla Psotová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
(Veronika Hliněnská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
(Marcela PINĎÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Nové trendy zpracování škrobu
(Dagmar VÁLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nnz30z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma