Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermented milk productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Martina Andrýsková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Metody měření viskozity kysaných mléčných výrobků
(Roman Šebela)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emrz2c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení probiotických mikroorganismů ve vybraných kysaných mléčných produktech
(Květa KORANDOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//p5xqmq// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
(Eva Ziková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
(Romana Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení probiotické aktivity kysaných mléčných výrobků
(Petr Illa)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/srhj3/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma