Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kefir

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
 (Tomáš Horňák)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
 (Jitka Bláhová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Laktóza z pohledu nutriční terapie
 (Dita Pyšková)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/p8v28/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma